Κιθαροζωγραφιές 2 (Νέο!)

Το δεύτερο βιβλίο των «Κιθαρο-ζωγραφιών» έρχεται έπειτα από αρκετά χρόνια να καλύψει ένα κενό που άφηνε το πρώτο. Μια ομαλή μετάβαση σε πιο προχωρημένες τεχνικές του οργάνου μέσα από γνώριμες στα παιδιά μελωδίες.

Όπως καταλαβαίνει κανείς και από το εξώφυλλο του παρόντος βιβλίου, οι μικροί κιθαριστές έχουν πια προχωρήσει και παίζουν με μεγαλύτερη άνεση αφήνοντας ίσως και τον δάσκαλο να … ζωγραφίσει κάποιες φορές!

44 Σελίδες - Εκδόσεις Ανδρομηδά (1η έκδοση 2016)

Οι μελωδίες στο βιβλίο δεν είναι στη σειρά σύμφωνα με τον βαθμό δυσκολίας τους και είναι στην διακριτική ευχέρεια του καθηγητή να επιλέξει τη σειρά που θα μελετηθούν.

Στη σύνταξη του βιβλίου χρησιμοποιήθηκαν παιδικά και παραδοσιακά τραγούδια απ’ όλο τον κόσμο καθώς και μελωδίες γνωστές από κινούμενα σχέδια αλλά και κινηματογραφικές ταινίες. Υπάρχουν και κάποια ντουέτα τα οποία είναι προσαρμοσμένα ώστε να παίζονται από μαθητές του ιδίου επιπέδου.

Σε αυτά η πρώτη κιθάρα έχει την κυρίως μελωδία και μπορεί να παιχτεί αυτόνομα. Το βιβλίο ολοκληρώνεται με μια ενότητα με αγαπημένες μελωδίες για την πιο γιορτινή περίοδο του χρόνου, τα Χριστούγεννα.

Σκοπός και αυτού του βιβλίου είναι να συνεχίσει να είναι το μάθημα της κιθάρας ευχάριστο και διασκεδαστικό τόσο για τον μαθητή όσο και για τον καθηγητή.

category: 

Σχόλια

Can anybody give me cracked XEvil software??
This is best captchas breaker, including Google ReCaptcha.

Im so need it for my online shop!
Already got hardware key for it:
3O1AllSstu5ZyPriRw_DROVE

But dont understand, how to use it.
Thank for everybody, and sorry for my english!

PM me if you know anything, I can pay.

Can anybody find for me working XEvil software?
It's best captchas solver, including Google ReCaptcha.

Im so need it for my online shop!
Already found hardware key for it:
3O1AllSstu5ZyPriRw_DROVE

But dont know, how to use it.
Thank for everybody, and sorry for my english!

PM me if you know anything, I can pay.